Lundi | |
---|---|
Mardi | |
Mercredi | |
Jeudi | |
Vendredi | |
Samedi | |
Dimanche |
Vérifier avec le marchand |
---|
Season soup
Mesclun salad, dills dressing
Degustation plate
Butternut squash salad with apple and blue cheese
Tuna fish tartar of autumn
Honey and ginger glazed seared salmon with arugula salad and feta cheese
House mixed cold cuts
Deer mini burger and condiment
Garlic and fresh herbs escargotsorshrimps
Au gratin
Chef's Surprise platter for two
Foie gras poutine"Menus~Plaisirs style"
Cheese fondue
Blue cheese fondue
Bubbling sorbet
Vegetarian platter at your choice
Salmon pavé, citrus sauce
Grain fed poultry supreme
Seared kangaroo and pumpkin confit with red wine sauce
Grilled striped bass on quinoa salad with virgin sauce
Maple duck supreme, sauce of brie
Rack of lamb of Quebec with St-François goat cheese
Ostrich thigh fan with creamy raspberry and mustard sauce
Grilled beef flank steak, shallot jam
Steak, fries and salad, choice of sauce
Our baker's favorites
Crème caramel and season's fresh fruits
Frozen bowl dessert
Season's fresh fruits
Chocolate lava cake, Espelette and pineapple caviar and vanilla ice cream
Free flour chocolate cake
New-York home made cheese cake with raspberry drizzler
Maple crème brûlée and biscotti
Three flavour platter served with ice cider and liquors
Pork tortilla and sweet pepper with salad or vegetable
Special Menus~Plaisirs salad
Linguine alla Gigi
Grilled home-made sausages with french fries, Italian sauce
Chicken stew in a crust
Salmon steak grilled à l'américaine
Veal liver and bacon, onion sauce
Boneless rib-steak with french fries, choice of sauce
Filet mignon
1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
0 |
Restaurant chaleureux et parfait pour une belle rencontre entre amis.Nourriture excellente, portions généreuses et belle présentation des plats. Seul bémol : l,approche du serveur était malheureusement plutôt froide et désintéressée. Dommage pour un endroit où tout semblait si prometteur.
Vos amis connaissent peut-être cette entreprise? Partagez cette page sur Facebook et découvrez ce qu'ils en pensent!
Le restaurant met les produits du terroir en valeur et propose des plats de gibier. C’est l'occasion de goûter au cerf de Boileau, au canard du lac Brome ou à de l'autruche! La cave compte plus de 4000 bouteilles et vous pouvez y organiser une dégustation privée. Le restaurant est doté d'une terrasse fleurie, d'une véranda, de salons privés, ainsi que d'une partie auberge.
Lisez cette liste pratique